Hot Screen AB

Hot Screen AB ingår i BS Förvaltnings koncernen och  är ett företag som producerar värmetransfer och maskiner för applicering av värmetransfer på plagg. Hot Screen har sedan starten 1991 fokuserat på att höja kvalitén på våra produkter samtidigt som vi kortat leveranstiderna. Som en direkt konsekvens av det pressar vi ner priserna på värmetransfer, ger våra återförsäljare goda marginaler och våra konkurrenter en riktig utmaning!

Med mer än 100 000 värmetransfers som produceras varje dag så är vi en av Europas största och snabbast växande producent. Vi är idag stolt leverantör till de största producenterna och deras återförsäljarnät av yrkes, sport och profilkläder i Sverige.

Hot Screen  ligger även i framkant med miljöarbetet och vår produktserie ”Stark Värmetransfer” är godkänd enligt Öko-Tex 100 klass 1. Sedan 2017 är vi även ISO 14001 samt 9001 certifierade. miljö och kvalité  har blivit de viktigaste fokusområdena vilka vägs in i alla beslut. När du väljer Hot Screen AB som leverantör så väljer du också personlig service med ansvarstagande för våra produkter. Konkurrenskraftiga priser och korta produktionstider är något du får på köpet!

Hot Screen har stadigt utvecklas som bolag och flyttade till nya  och helt anpassade lokaler för framtiden under årsskiftet 2015/2016. Nya Hot Screen ökar produktionen med ca 25% för att möta önskemålen från marknaden bara under 2016. Hot Screen fastigheten ligger i Fjärås utmed E6:an. Fastigheten och dess utrustning är inriktad för att stödja, arbetsmiljö, miljö, kvalité och produktionsökning. Bolagets VD, Fredrik Skanselid är mycket nöjd med processen, byggnationen samt med det stöd bolaget erhöll av Kungsbacka kommun för att göra en flytt till nya lokaler möjlig. 2018 vara vår produktion helt fylld med maskiner och medarbetare. Vi tog då beslutet att fortsätta expandera bolaget. Under våren 2019 bygger vi nu ut produktionen för att kunna producera mer än dubbelt så många värmetransfers till våran växande kundskara.

www.hotscreen.se